Tandklinik siden 1967

4,5 /5 stjerner på Tandlæge-Index

 Online tidsbestilling

Skaber din visdomstand problemer?

​Når man nærmer sig de 18-20 år, vil mange opleve problemer med en smertende visdomstand, der bryder frem enten oppe eller nede.

Visdomstænder er faktisk et levn fra gammel tid, hvor mennesket havde en større kæbe, hvor der selvfølgelig også var plads til flere tænder.

En visdomstand brugte man dengang til at få tygget de sejeste fødevarer med, men i dag kan vi nøjes med et tandsæt, der er 4 tænder mindre.

I vores klinik her i Aarhus N har vi også beskæftiget os med visdomstænder i mange år, og derfor kan du, uanset om du er fra Risskov, Trøjborg eller omegn, trygt komme forbi, så kigger vores tandlæge på din visdomstand. Her kan du med fordel læse mere om visdomstænder og forhåbentligvis få lidt mere ro på.

Visdomstand giver ofte smerter

En visdomstand kommer frem inderst og bagerst i munden, hvorfor der ikke er god plads til den fremkommende tand. Denne mindre plads vil give dig problemer med det omgivende tandkød, som enten ikke kan holdes rent, eller som blot smerter af det yderligere pres, der lægges herpå.

Det er altså ikke selve tanden, du har ondt i, når du får en visdomstand, men selve tandkødet omkring. Det er klart, at har du svært ved at holde tanden rent, fordi det gør ondt omkring, så kan der godt komme et hul.


​Sådan behandler vi

Der skal være en god grund til at rykke tanden ud, hvis du har fået en visdomstand, og derfor er det ofte ikke det første, man gør. I mange tilfælde vil det dog alligevel ende med, at du får rykket visdomstanden ud. 

Afhængigt af om du har fået én af de fire visdomstænde i over- eller undermund vil proceduren være lidt forskellig. Så længe din visdomstand er kommet frem i overmunden er proceduren nem og smertefri, fordi der her er mere tilgængeligt.

Har du fået en visdomstand i undermunden, er det ofte sværere at rykke den ud, og derfor vil den ofte blive opereret ud i stedet. Uanset hvad der er dit tilfælde, så skal du ikke bekymre dig – vi er eksperter i visdomstænder, og vi har foretaget disse typer af behandlinger rigtig mange gange.

Bestil en tid og bliv fri for en smertende visdomstand

Vi ved, at mange har tandlægeskræk, men vi lover dig, at vi er søde og venlige, og du er i de absolut bedste hænder, når du besøger vores klinik her i Århus.

Tandlægerne Hvidkløvervej

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 17 anmeldelser på Tandlægeindex

firmaoplysninger

Åbningstider

Mandag:​ 08:00 - 15:30

Tirsdag: 07:30 - 16:00

Onsdag: 08:00 - 16:00

Torsdag:​ 07:30 - 16:30

Fredag​: 08:00 - 14:00

​Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt