Tandklinik siden 1967

4,5 /5 stjerner på Tandlæge-Index

 Online tidsbestilling

Plastfyldning er en stærk og holdbar fyldning

Når du får et hul, eller har mistanke om et hul, kan vi nemt hjælpe dig. Vi reparerer dit hul med en plastfyldning, fordi det i dag er den bedste metode til at reparere hullerne med. 

Ud over den praktiske fordel, så har plastet også en naturlig, hvid farve, som matcher dine tænder. En hvid fyldning er diskret og ses ikke, hvis du for eksempel gaber, griner eller smiler.

En fremtidssikret løsning

Plast er faktisk et utroligt stærkt materiale, og derfor er det også vores primære materiale at bruge, når vi reparerer huller. En plastfyldning udføres med et CE-mærket plast, der dermed er godkendt og fremtidssikret.

På vores klinik her i Aarhus N kan vi uden tvivl give dig et resultat, du er tilfreds med, og som du ikke lægger mærke til til daglig, så om du er fra Risskov, Trøjborg eller omegn, så bør du ikke tøve med at kontakte os.

Vi forsikrer dig om, at en plastfyldning er holdbar og sikker, og derudover er plastfyldninger den bedste løsning, hvis du vil undgå, at problemet ikke forværres fremover.​

Erstat din gamle sølvfyldning med en plastfyldning

Det kan være en god ide at udskifte dine gamle sølvfyldninger med nyere, stærkere fyldninger i plast, der holder livet ud.

​Hvis du ønsker at fylde dine gamle huller med plast, kan vi sagtens give dig en plastfyldning. Så vil du gå herfra med et friskt, hvidere smil, som ikke syner af gamle fyldninger. 

Vi ønsker at bakke dig op, hvis du vil skifte dine gamle fyldninger, så derfor kan du sagtens komme forbi os for at fremtidssikre dine tænder.

Information om plastfyldning – kontakt os

Ønsker du yderligere oplysninger om en plastfyldning, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 10 26 24.

Tandlægerne Hvidkløvervej

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 17 anmeldelser på Tandlægeindex

firmaoplysninger

Åbningstider

Mandag:​ 08:00 - 15:30

Tirsdag: 07:30 - 16:00

Onsdag: 08:00 - 16:00

Torsdag:​ 07:30 - 16:30

Fredag​: 08:00 - 14:00

​Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt