Tandklinik siden 1967

4,5 /5 stjerner på Tandlæge-Index

 Online tidsbestilling

Rodbehandling der holder

​På vores tandklinik nær Risskov og Trøjborg i Aarhus N har vi set lidt af hvert, og en rodbehandling er derfor hverdagskost for os.

Vi har mange års erfaring selv med de mest komplicerede typer af behandlinger. Ordet i sig selv skræmmer de fleste, og proceduren kan også virke voldsom, men i dag har vi det bedste udstyr, der sikrer dig på bedste vis.

Hos os får du altid en omsorgsfuld rodbehandling, der er grundig. Vores klinik er kendt for at være opdateret inden for nyeste viden, og derfor har vi altid de bedste betingelser for at give dig den bedste behandling.

Sådan foregår en rodbehandling

Ved en rodbehandling renser vi rodkanalen, hvis et kariesangreb skulle nå ind til nerven i tanden. Under behandlingen renses rodkanalen og bliver derpå fyldt med et plastisk fyldningsmateriale.

Det kan være nødvendigt at beskytte tanden med en krone, da rodbehandlede tænder er ekstra følsomme og skrøbelige.


​Er du nervøs? Vi hjælper dig

Hvis du er nervøs, inden du skal have foretaget en rodbehandling, så føl dig fri til at ringe til os og ganske enkelt blive guidet igennem det, der skal ske.

Vi kan forklare hele behandlingen for dig, hvis du skulle ønske det, og ønsker du at blive beroliget for at gøre det hele nemmere for dig selv, kan vi også hjælpe dig med det – både over telefon og inde på klinikken.

​Efter din behandling kan du opleve lette forbigående smerter, som gerne skulle forsvinde. Gør de ikke det, så giv os et kald.​

Tandlægerne Hvidkløvervej

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 17 anmeldelser på Tandlægeindex

firmaoplysninger

Åbningstider

Mandag:​ 08:00 - 15:30

Tirsdag: 07:30 - 16:00

Onsdag: 08:00 - 16:00

Torsdag:​ 07:30 - 16:30

Fredag​: 08:00 - 14:00

​Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt