Tandklinik siden 1967

4,5 /5 stjerner på Tandlæge-Index

 Online tidsbestilling

Tandblegning er ikke kun praktisk

​Tandlæger foretager tandblegning, hvis en klient har misfarvede tænder. Har du for eksempel røget i mange år, men er stoppet, så kan det være, at du ønsker at starte på en frisk med et par lækre, hvidere tænder.

Nogle har også en naturlig tendens til at få mere gule tænder, og dette kan være en gene for mange i hverdagen.

I disse tilfælde vil man som tandlæge kunne stå inde for at give klienter en professionel tandblegning, hvorfor det også er noget, som vi udfører på vores klinik her i Aarhus N - ikke langt fra Trøjborg og Risskov.

Behandling af raske tænder

I dag kan man få lavet tandblegning på raske tænder af æstetiske årsager. Selvom tænderne er raske, kan de gule misfarvede tænder gøre, at mange føler mindre velvære, eller at man har et ønske om at skjule tænderne og undgå at smile.

Hvis du skal have foretaget en tandblegning, så anbefaler vi under alle omstændigheder, at du får det gjort hos professionelle fagfolk, som kan give kyndig vejledning før, under og efter behandlingen.


​Smerter efter en tandblegning

Efter en endt behandling vil du kunne opleve smerter, fordi emaljen ikke gendannes. Af samme årsag bør man heller ikke blege tænderne for ofte. 

​Det skal siges, at det kan være svært at estimere, hvor godt resultatet bliver efter en blegning, da tænder er lige så forskellige som deres ejermand.

I forbindelse med blegning kan man opleve smerter og isninger i tænderne, både under og et par dage efter behandlingen.

Bestil en tid til tandblegning hos os

Kunne du godt tænke dig at få foretaget en tandblegning, så skal du vælge at kontakte os. Vi har professionelle ansatte, der ønsker alt det bedste for klienterne, så derfor er du altid i trygge hænder hos os.

Du kan kontakte os på telefonnummer 86 10 26 24.​

Tandlægerne Hvidkløvervej

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 17 anmeldelser på Tandlægeindex

firmaoplysninger

Åbningstider

Mandag:​ 08:00 - 15:30

Tirsdag: 07:30 - 16:00

Onsdag: 08:00 - 16:00

Torsdag:​ 07:30 - 16:30

Fredag​: 08:00 - 14:00

​Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt